Nieuwsbrief

Beste Quiltsters,

Hopelijk zijn jullie allemaal gezond en genieten jullie een beetje van het weer en wat vrije tijd. De vakantie's zijn inmiddels begonnen. Wij zijn deze week nog normaal geopend met uitzondering van de vrijdag van 14 tot 18 uur en zaterdag van 11 tot 15 uur. Vanaf maandag 3 augustus t/m zaterdag 15 augustus  zijn er gewijzigde openingstijden. Ma-dinsd-woensd-en vrijdag zijn we geopend van 10 tot 13 uur. Donderdag en zaterdag zijn we gesloten. Van Maandag 17 augustus t/m zaterdag 22 augustus zijn we gesloten. Vanaf Maandag 24 augustus zijn er weer de normale openingstijden, behalve op de vrijdag, dan zjin we geopend tot 18 uur. In de winkel hebben we nog steeds een looproute en houden we ons de 1,5 mtr. afstand. Ook zijn de mond/neus kapjes nog steeds verplicht.  We proberen het voor iedereen zo veilig mogelijk te maken.

Het zijn nog steeds onzekere tijden. Ondanks dat, willen we toch op vrijdag 18 en zaterdag 19 september een open dag plannen. We willen dit in groepen van 30 personen verdelen beide dagen van 10 uur tot 13 uur en van 14 uur tot 17 uur. Hiervoor graag aanmelden via info@thelogcabin-patchwork.com, vermeld welke dag, welk tijdstip en met het aantal personen. Bij goed weer zullen we de wei en de binnenplaats gebruiken zodat we ook dan voldoende afstand kunnen houden. 

De kerstcollectie's zullen een dezer dagen arriveren en hiervoor moet plaats gemaakt worden.  De opruimingsstoffen worden voor € 12,00 per meter en de laatste stukken van de rol voor € 10,00 per meter verkocht. Natuurlijk zijn er tijdens de Open dagen nog meer leuke aanbiedingen. 

 

Het Log Cabin team wenst jullie een hele fijne en zonnige zomer.      

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Taalkeuze

© 2015 - 2021 The Log Cabin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel