Open Dagen september 2021

  

Lieve Quiltsters,

We mogen eindelijk weer !!!
Het heeft voor iedereen lang genoeg geduurd. We verheugen ons dan ook weer om op vrijdag 3 en zaterdag 4 september  ons nieuwe workshop/cursus programma te presenteren. Jullie zijn van harte welkom vanaf 11 uur tot 17 uur.

Om het nog gezelliger te maken, hebben we voor beide dagen een aantal leuke dingen in petto.

Sieske zal haar zelfgemaakte glas sieraden aanbieden, Lucie-Anne heeft "gestipt" op servies, en Sandra heeft een aantal leuke baby spullen gemaakt.  Je kunt toch nooit vroeg genoeg starten met de Kerst inkopen, of jezelf te verwennen haha!!

    

Ook zal Sylwia van "I Love to Quilt" beide dagen dagen demostreren met machinaal quilten op de naaimachine. Zij zal komend seizoen hier een aantal workshop komen geven en aansluitend hiervan een vervolg groep starten.

En als dat nog niet alles is, hebben we een tafel met leuke aanbiedingen, waaronder "oude" boeken en tijdschriften, lapjes en de bekende verrassingstassen ???

Vanaf vandaag hebben we ook weer een designer van de maand. Deze maand zetten we French General in het zonnetje. Op haar gehele stof collectie's geven we 20% korting en op de precuts zelfs 25%. Dit geldt alleen op de website (niet in de winkel).

Twintig jaar geleden is French General begonnen in een schuur in New York. De schuur was 1 keer per maand geopend en stond vol met favoriet dingen van Kaari, oude Franse linnen lakens, Franse knopen, kralen en lint enz. Ze verhuisde met de winkel naar New-York City en daarna naar Los Angeles, Waar French General bleef uitgroeien naar wat het nu is. Ze heeft hier een winkel, ontwerpstudio en werkplaats.

In 2008 begon ze met het ontwerpen van stof- en quiltpatronen voor Moda, met haar eeste collectie Rouenneries. Sindsdien hebben Kaari en haar man JZ meer dan 30 collectie's en 60 quiltpatronen ontworpen. Elke collectie heeft een rode tint die synoniem is geworden met " French General" .

Hier een gratis patroon van haar. 

                       

Afgelopen maanden zijn er weer een aantal prachtige stofcollectie's binnen gekomen waaronder Barbara Brackman, Betsy Chutcian, Kathy Schmitz, Michelle Yeo, Country Soiree van Windham en nog veel meer,die erop wachten om geaaid te worden. Laat jullie verrassen om de stoffen weer in het echt te mogen bewonderen. Tevens is de "Kerst kamer" helemaal klaar, dus wat ons betreft .......

We hopen jullie allemaal te mogen begroeten op onze Open Dagen.

Denken jullie er wel aan dat hier nog steeds de mondmaskers FFP2 verplicht zijn, voor jullie en onze veiligheid ( dus geen zelfgemaakte maskers).  Ik heb er een aantal ingekocht en deze zijn voor € 0,55 te koop. 

Tot gauw, Jacqueline en team.

   The Log Cabin - Bergstrasse 2 - 52538 Selfkant-Hillensberg

    www.thelogcabin-patchwork.com    

    info@thelogcabin-patchwork.com  

Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen? Afmelden nieuwsbrief
© 2015 - 2021 The Log Cabin | typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

  

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

© 2015 - 2021 The Log Cabin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel