Mystery Pour Hélène

Voorinschrijving voor de nieuwe Mystery quilt "Pour Hélène". 

Dit project start januari 2021 ( start Quiltmania editie nr. 141 ).  Ook deze Quilt Mystery wordt in 6 delen uitgegeven ( ieder 2 maanden t/m editie 146 nov/dec. 2021 )  en zal ca. 120 cm. x 135 cm. worden.  De Quilt is ontworpen door Nathalie Méance van La Fée Pirouette. Er worden diverse technieken gebruikt, waaronder een centraal medaillion, applicatie en geborduurde bloemen. 

Door de romantische stoffen van de firma Stof die speciaal hiervoor zijn ontworpen, krijgt de quilt een romantische stijl. De originele stoffen zijn exclusief alleen voor dit project ontworpen  en zullen ook dit jaar via ons verkrijgbaar zijn.
Zoals elk jaar zijn de stoffen niet verkrijgbaar in de reguliere verkoop en zijn de pakketten beperkt verkrijgbaar en op=op

Wat u van ons ontvangt: 

Naast de stoffen voor de top van de quilt worden ook verschillende diktes garens en andere materialen geleverd zodat je meteen aan de slag kunt gaan met deze Mystery quilt.
Excl. tussenvulling en achterkant stof ( Originele achterkant stof kan wel door ons geleverd worden).

Kosten per deel ( 6x):

De complete pakketten zullen € 45,00 per deel bedragen. Excl. verzendkosten. In totaal zijn het 6 pakketten die worden verzonden.
( Januari, maart, mei, juli, september, november 2021 )

Schrijf je nu alvast in om in het nieuwe jaar met deze originele Mystery Quilt aan de slag te gaan.  Het inschrijfgeld wordt met het eerste stofpakket verrekend. 

Wil je het Quiltmania tijdschrift ( à € 11,45)  ontvangen, geef dit dan aan.

Helaas uitverkocht !!!

 

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Taalkeuze

Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch

© 2015 - 2022 The Log Cabin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel